کنترل بهداشتی دام در مراسم های دهه اول محرم در البرز

کنترل بهداشتی دام در مراسم های دهه اول محرم در البرز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی البرز، طی روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، کارشناسان دامپزشکی با انجام ۴۰۷ مورد بازرسی بهداشتی دام زنده، فرآیند ذبح و قربانی را در سراسر استان تحت کنترل قرار دادند .
وی افزود:در این ایام، 8 تیم ثابت و 11 اکیپ سیار مسئول نظارت بهداشتی با مشارکت 33 دامپزشک، کارشناسان بهداشت، بازرس گوشت و ناظرین شرعی بر ذبح دامهای قربانی بودند، تا سلامت فرآوردههای دامی و رعایت ذبح شرعی به طور کامل تضمین شود.
جمالی در ادامه افزود: برای تأمین سلامت عزاداران حسینی، موارد قابل توجهی از آلایشهای غیرقابل مصرف (مانند کبد، ریه و کلیه) مربوط به دام سبک و سنگین را شناسایی و از چرخه مصرف خارج کردند.
مدیر کل دامپزشکی استان البرز در پایان به شهروندان توصیه کرد: از ذبح دام خارج از کشتارگاه خودداری کنند و از خرید فرآوردههای خام دامی فاقد لیبل دامپزشکی یا تاریخ انقضا پرهیز نمایند تا سلامتی خود و خانوادهشان حفظ شود.





