مشکل تخصیص زمین، ثبت سفارش و تامین مالی احداث مزارع خورشیدی در البرز مرتفع میشود
رئیس کمیسیون صنعتومعدن اتاق بازرگانی البرز:
مشکل تخصیص زمین، ثبت سفارش و تامین مالی احداث مزارع خورشیدی در البرز مرتفع میشود
رئیس کمیسیون صنعتومعدن اتاق بازرگانی البرز گفت: برای احداث مزارع خورشیدی در بحث تخصیص زمین، ثبت سفارش درخواست متقاضیان و تامین مالی این پروژهها نتایج مطلوبی حاصل شده است.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز، سید محمدباقر رضوی تقوی رئیس کمیسیون صنعتومعدن در هجدهمین نشست این کمیسیون نخست به اهمیت هوش مصنوعی در صنایع و ارائه پکیج آموزشی برای مدیران تولیدی و صنعتی و پیادهسازی آن در سیستمهای کارخانهای اشاره کرد.
رئیس کمیسیون صنعتومعدن اتاق بازرگانی البرز گفت: در زمینه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر از جمله مزارع خورشیدی، اراضی مناسب از سوی ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به طور قطعی برای احداث این پروژهها تعیین شده است.
وی افزود: برای ثبت سفارش پنلهای خورشیدی از سوی ادارهکل صمت استان مکاتباتی با واحدهای تولیدی و صنعتی البرز در خصوص همکاری با متقاضیان صورت گرفته است. برای تامین مالی پروژههای احداث مزارع خورشیدی به جزء رایزنی برای تخصیص منابع بانکی، سرمایهگذاران متمایل به مشارکت در این پروژهها نیز شناسایی شدهاند که در سطح شهرکهای صنعتی استان در قالب تعاونی متشکل از تولیدکنندگان و صنعتگران متقاضی در این امر فعالیت خواهند کرد و بخشی از منابع مالی پروژه مذکور آورده فعالان اقتصادی خواهد بود.
رضوی تقوی در ادامه تاکید کرد: از دیگر منابع تامین مالی پروژه احداث مزارع خورشیدی استفاده از رمز ارزها و توکنایز کردن به عنوان روشی نوین در این زمینه است که باید فعالان اقتصادی بیشتر با مزایای آن آشنا شوند. وی در بخش دیگری به جدی بودن مسئله گرانی برق در سال آینده اشاره کرد و افزود: از سال دیگر برای خرید هر کیلووات برق مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی باید هزینه چند برابری رقم کنونی آن پرداخت کنیم، به همین دلیل فعالان بخش خصوصی باید از اکنون به فکر تولید برق مورد نیاز مجموعههای خود باشند، در این زمینه نیاز است که جلساتی نیز با همکاری اتاق بازرگانی البرز و مدیران شهرکهای صنعتی استان برگزار شود.
رئیس کمیسیون صنعتومعدن اتاق بازرگانی البرز در ادامه با این توضیح که واحدهای تولیدی و صنعتی بزرگ با مصرف بالاتر از یک مگاوات برق به دلیل جریمههای سنگین حاصل از این مسئله در معرض خطر قرار دارند، عنوان کرد: باید به این موضوع توجه ویژهای شود، بدین منظور با تولید برق در داخل شهرکهای صنعتی و تزریق آن به مجموعههای تولیدی، مشکلات مالی و ریسکهای مربوط به خرید برق از وزارت نیرو کاهش مییابد و پرداختها به موقع انجام خواهد شد.
در ادامه این نشست نمایندگان یک شرکت فعال در زمینه انتقال پول از طریق رمز ارزها و بلاکچین به معرفی تجربیات خود در این مورد پرداختند که به ویژه در شرایط تحریمی برای کشور بسیار اهمیت دارد.
در توضیحات ارائه شده، نمایندگان شرکت فوق برنامههایی برای ایجاد توکنهایی ارائه کردند که میتواند در میان واحدهای تولیدی و صنعتی کارآمد باشد و به تامین مالی پروژههای مربوط به این بخش کمک کند.