سلامت
رژیم غذایی مناسب در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
رژیم غذایی مناسب در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
لعیا عرب ، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز :
مصرف مایعات برای حفظ رطوبت گلو
مصرف ویتامین سی
منابع غذایی حاوی ویتامین C مثل لیمو شیرین، لیمو ترش و کیوی و سبزیجات مثل گوجه فرنگی و فلفل دلمهای
آنتی اکسیدان مهم دیگر ویتامین E است که ویتامین محلول در چربی است و به عنوان یک ضدالتهاب عمل میکند.
منابع مهم ویتامین E : روغنهای گیاهی مثل روغن کنجد، آفتاب گردان، روغن ذرت، سویا و کانولا , بادام، آووکادو و زرده تخم مرغ
ویتامین A معمولا در سبزیها و میوههای زرد و نارنجی , کدو تنبل، چغندر، هویج و انبه , لبنیات و جگر
مصرف ویتامین D ماهانه یک مکمل ۵۰۰۰۰ هزار واحدی
یکی دیگر از تقویت کنندههای سیستم ایمنی بدن زینک یا همان روی است. معمولا گوشتها بهترین منبع آن هستند. حبوبات هم که سرشار از فیبر و آهن هستند