اقتصادیصنعتی

تهدید خودتحریمی داخلی در صنعت غذای حلال؛ موانعی که پرواز صادرات را می‌گیرد

تهدید خودتحریمی داخلی در صنعت غذای حلال؛ موانعی که پرواز صادرات را می‌گیرد

محسن امینی در گفتگو با خبرنگار روزنامه تیران در البرز گفت: چرخ توسعه صادرات در صنعت غذای حلال، با قوانین دست‌وپاگیر گیر کرده و پرواز آن رو به افول است.

محسن امینی، رئیس کمیسیون غذایی اتاق ایران و مدیر عامل هلدینگ میلانا، در حاشیه همایش صنعت غذای حلال در نمایشگاه بین‌المللی تهران هشدار داد که مشکلاتی چون آزمایش‌های موازی، سخت‌گیری‌های مربوط به تایید مدارک در سفارتخانه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به بازگشت ارز، عرصه را برای شرکت‌های صادرکننده دشوار کرده است.

امینی افزود: حضور کالاهای ایرانی در بازارهای هدف را کمرنگ و روند صادرات را با چالش مواجه کرده است.

وی خاطر نشان کرد: بخشنامه‌های ناگهانی، تغییرات مکرر در قوانین و مقررات، و فضای کسب‌وکار ناسازگار، برنامه‌ریزی بلندمدت برای توسعه صادرات را به خطر انداخته است.

امینی در در پاسخ به مشکلات نبود شرکت توسعه صادرات در البرز گفت :در استان البرز، نبود نهادهای توسعه صادرات و پایانه صادراتی، مشکلات جدی را رقم زده است.

و در این خصوص پیشنهاد می شود که تولید کنندگان صادرات محور، به‌صورت شرکت‌های سهامی عام و از طریق بورس راه‌اندازی شوند تا تمامی ذینفعان در توسعه صادرات سهیم باشند و از تعطیلی شرکت‌ها بر اثر اختلافات و منافع شخصی جلوگیری شود.

وی در خاتمه افزود: فعالان حوزه بر لزوم اصلاح ساختارهای موجود و حمایت همه‌جانبه از صادرکنندگان تاکید دارند تا مسیر توسعه اقتصاد کشور هموارتر شود و مانع از خودتحریمی‌های داخلی گردد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا