سازمان دامپزشکی با روش ها مراقبتی، واکسیناسیون، درمان و ریشه کنی دام سلامت غذایی مردم را کنترل می کند

سازمان دامپزشکی با روش ها مراقبتی، واکسیناسیون، درمان و ریشه کنی سلامت غذایی مردم را کنترل می کند
دکتر علیرضا رفیعی در برنامه زنده تلویزیونی رویش در خصوص مراحل نظارت سازمان در بخش تولید فرآورده های دامی و حفظ سلامت غذایی مردم گفت: سازمان دامپزشکی با روش ها مراقبتی واکسیناسیون، درمان و ریشه کنی بیماری های دامی را کنترل می کند و دام ها را از عوامل بیماریزا مصون نگاه می دارد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور افزود: عمده فعالیت سازمان کنترل بیش از ۸۵۰بیماری مشترک که در بین دام,طیور و آبزیان با انسان شناخته شده است متمرکز است و این دام ها غذای انسان را تشکیل میدهند چه دام زنده و چه فراورده های دامی , از همین رو سازمان برنامه ریزی و کنترل دقیقی را در این خصوص در پیش دارد.
وی ادامه داد: ما به سمت ماه مبارک رمضان و عید نوروز می رویم، سازمان دامپزشکی کشور بدلیل حساسیت این ماه ها و افزایش مصرف فرآورده های خام دامی در این دو ماه طرح تشدید نظارت بهداشتی خواهیم داشت و گشت های ویژه ما صبح و بعداز ظهر در دوشیفت در مراکز تولید و عرضه به کنترل محصولات دامی خواهند پرداخت. رفیعی اظهار داشت: سازمان در یکسال کاری۱۷میلیون تن
فرآورده خام دامی در کشور تولید می شود، در مجموع نظارت ها مقداری از این فرآورده ها را اجازه مصرف انسانی نمیدهیم و پس از جمع آوری در شرایط خاص یا تبدیل به خوراک دام و یا کلا معدوم سازی بهداشتی می شوند.
رفیعی در خاتمه این مبحث یادآور شد: ما محصولات و فرآورده های دامی را پیش از تولید، حین تولید و در زمان عرضه کنترل می کنیم بطر مثال در طول سال در بخش گوشت قرمز حدود ۱۱میلیون دام در کشور ذبح می شود و تبدیل به گوشت مصرفی مردم عزیز می شود، چه در دامداری، چه در کشتارگاه و چه در مراکز عرضه و توزیع محصولات پروتیینی توسط همکارانم بازرسی و کنترل می شوند.