سلامت

انتخاب مناسبت برای دیابتی ها

انتخاب مناسبت برای دیابتی ها

فاطمه قاسمی، مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز :

افراد دیابتی مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند نان سفید، پاستا و برنج، نوشابه‌های قنددار، آبنبات، غذاهای بسته بندی شده را کمتر مصرف کنند

بهتراست بیماران دیابتی کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبردار که به کندی قندشان آزاد می‌شود را مصرف کنند مثل :

????- مصرف برنج قهوه ای (سبوس دار) به جای برنج سفید
????- مصرف نان های کامل و سبوس دار به جای نان های تهیه شده از آرد سفید
????- مصرف غلات فیبردار و کم شکر یا بدون شکر به جای غلات شیرین شده در صبحانه
????- مصرف دانه کینوا به جای برنج یا ترکیب با برنج
????- نخودفرنگی و سبزیجات برگی به جای سیب زمینی و ذرت
????مصرف حبوبات حداقل ۳ بار در هفته به جای گوشت قرمز
????مصرف ماهی کبابی وبخارپز در رژیم غذایی هفتگی به همراه سبزیجات بخارپز

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا