اجتماعی

طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی از 11 اسفند ماه آغازو تا 11 فروردین ماه 1403 ادامه خواهد داشت

طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی از 11 اسفند ماه آغازو تا 11 فروردین ماه 1403 ادامه خواهد داشت

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر علیرضا جمالی مدیر کل ادراه کل دامپزشکی استان البرز با اعلام این خبر افزود : طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی از 11 اسفند ماه همزمان در سراسر کشور در استان نیز آغاز شده و تا 11 فروردین ماه 1403 ادامه خواهد داشت.

دکتر جمالی به تشریح فعالیت‌های حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اشاره کرد و افزود: از اولین روز شروع طرح تشدید نظارت تا 24 اسفند نزدیک به 840 هزار و416 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی ، 6 هزار و 822 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شده است.1447مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های دامی انجام شده است.

وی افزود: در این راستا 4814 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی شناسایی و ضبط، 3590 کیلوگرم معدوم و از چرخه مصرف خارج و تعداد 193 مورد غیربهداشتی و 30 مورد ارجاعی به مراجع قضایی معرفی گردید.

مدیر کل دامپزشکی استان البرز از تشدید خدمات سلامت محور دامپزشکی و نظارت‌ها در ایام تعطیل خاطرنشان کرد: بهداشت و سلامت فراورده‌های خام دامی خط قرمز دامپزشکی است و متخلفین حوزه سلامت مواد غذایی بدون اغماض به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا